Campanie electorală dură în mai multe sate de săraci din țară. Reprezentanți ai opoziției anti-PSD au blocat mii de enoriași în biserici și acum aceștia nu se mai pot întoarce să voteze cu PSD. Pe de altă parte, s-au strâns deja câteva sute de mii de semnături de la oameni care vor să schimbe constituția astfel încât toate femeile să umble cu batic pe stradă. 

preoti_rugaciune.jpg

„Am fost și eu ca tot omul la biserică, să ascultăm ce zice popa, cu cine să votăm și dezastru. Cât am stat acolo vicele și cu secretarul, care-s de la partide de progresiști ce vor răul țării și s-o vândă la străini, au pus un drug în poartă și acum nu mai putem ieși. Dacă nu scăpăm în maxim 10 ore nu mai avem cum vota cu PSD”, s-a plâns Ghiocel Asimionesei, un țăran harnic din comuna Dumbrăvița. 

Din păcate, majoritatea bisericilor nu au mai multe ieșiri de urgență. După altar există o mică ieșire, spusă și ieșirea popii, prin care scoate părintele banii pentru Patriarhie, dar nu încape un om pe-acolo. Altă variantă ar fi ieșirea prin clopotniță, dar țăranii spun că e imposibil pe-acolo: odată ce clopotarul se apucă să dea în clopot, nu se mai oprește până seara târziu, când încep „Actualitățile” la TVR. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 11.12.2016 11:41 Politic

National Cinematografic