Lovitură dură pentru PSD! Mai mulți români au blocat enoriașii în biserici și nu mai pot vota azi

Campanie electorală dură în mai multe sate de săraci din țară. Reprezentanți ai opoziției anti-PSD au blocat mii de enoriași în biserici și acum aceștia nu se mai pot întoarce să voteze cu PSD. Pe de altă parte, s-au strâns deja câteva sute de mii de semnături de la oameni care vor să schimbe constituția astfel încât toate femeile să umble cu batic pe stradă.

„Am fost și eu ca tot omul la biserică, să ascultăm ce zice popa, cu cine să votăm și dezastru. Cât am stat acolo vicele și cu secretarul, care-s de la partide de progresiști ce vor răul țării și s-o vândă la străini, au pus un drug în poartă și acum nu mai putem ieși. Dacă nu scăpăm în maxim 10 ore nu mai avem cum vota cu PSD”, s-a plâns Ghiocel Asimionesei, un țăran harnic din comuna Dumbrăvița.

Din păcate, majoritatea bisericilor nu au mai multe ieșiri de urgență. După altar există o mică ieșire, spusă și ieșirea popii, prin care scoate părintele banii pentru Patriarhie, dar nu încape un om pe-acolo. Altă variantă ar fi ieșirea prin clopotniță, dar țăranii spun că e imposibil pe-acolo: odată ce clopotarul se apucă să dea în clopot, nu se mai oprește până seara târziu, când încep „Actualitățile” la TVR.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
11 decembrie 2016 09:12

Alte articole

Vezi mai mult