Majoritatea PSD+ALDE din Parlament pare că se apropie cu pași repezi de sfârșit. Pe lângă pesediștii care părăsesc partidul de bunăvoie, acum a început și Dragnea să mai piardă din ei la poker. Numai aseară, de exemplu, Dragnea a pierdut cinci pesediști la un poker cu Mihai Tudose.

dragnea_tudose_poker.jpg ”După ce l-a curățat de bani, Tudose i-a spus lui Dragnea că poate paria și pesediști. La 10.000 de euro bucata, cam așa i-a evaluat el, iar Dragnea a fost de acord”, a povestit un martor. ”Și l-a curățat scurt de cinci pesediști. Îi lua și mai mulți, dar i s-a făcut somn lui aia mică a lui Dragnea și a trebuit să plece, s-o culce. Dar sigur va vrea Dragnea să-și recupereze pesediștii pierduți, dar ce nu știe el e că-l va lăsa Tudose fără nimeni în partid.”

Apropiații lui Dragnea spun, însă, că nu-și fac griji că PSD-ul va rămâne fără deputați și senatori. ”Chiar și dacă s-ar ajunge acolo, să piardă domnul Dragnea majoritatea din Parlament la poker cu Mihai Tudose, oricând poate cumpăra de la Ludovic Orban niște peneliști cu care s-o refacă. Șică Orban nici nu cere mult pe ei, la 3.000 de euro ne dă pe oricine. Doar pe el personal cred c-ar cere mai mult, vreo 5.000 de euro”, a declarat Codrin Ștefănescu, brelocul liderului PSD.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 22.04.2019 15:06 Politic

National Cinematografic