Lovitură pentru PSD! Dragnea a pierdut cinci deputați la poker cu Mihai Tudose

Majoritatea PSD+ALDE din Parlament pare că se apropie cu pași repezi de sfârșit. Pe lângă pesediștii care părăsesc partidul de bunăvoie, acum a început și Dragnea să mai piardă din ei la poker. Numai aseară, de exemplu, Dragnea a pierdut cinci pesediști la un poker cu Mihai Tudose.

”După ce l-a curățat de bani, Tudose i-a spus lui Dragnea că poate paria și pesediști. La 10.000 de euro bucata, cam așa i-a evaluat el, iar Dragnea a fost de acord”, a povestit un martor. ”Și l-a curățat scurt de cinci pesediști. Îi lua și mai mulți, dar i s-a făcut somn lui aia mică a lui Dragnea și a trebuit să plece, s-o culce. Dar sigur va vrea Dragnea să-și recupereze pesediștii pierduți, dar ce nu știe el e că-l va lăsa Tudose fără nimeni în partid.”

Apropiații lui Dragnea spun, însă, că nu-și fac griji că PSD-ul va rămâne fără deputați și senatori. ”Chiar și dacă s-ar ajunge acolo, să piardă domnul Dragnea majoritatea din Parlament la poker cu Mihai Tudose, oricând poate cumpăra de la Ludovic Orban niște peneliști cu care s-o refacă. Șică Orban nici nu cere mult pe ei, la 3.000 de euro ne dă pe oricine. Doar pe el personal cred c-ar cere mai mult, vreo 5.000 de euro”, a declarat Codrin Ștefănescu, brelocul liderului PSD.

Scris de Calin
22 aprilie 2019 16:04

Articole asemanătoare

Vezi mai mult