Luat de valul înscrierilor la facultate, Dan Voiculescu a depus şi el un dosar

Din cauza anunţurilor agresive din presă referitoare la începerea înscrierilor la facultăţi pentru absolvenţii de BAC, Dan Voiculescu a fost luat de valul înscrierilor şi a depus şi el un dosar.

„Ştiţi cum e, în febra aia, toţi aleargă, toţi se zbat să găsească cea mai bună combinaţie. M-am trezit pur şi simplu la o coadă la un ghişeu şi am depus un dosărel, cu o declaraţie mică despre nişte angajaţi”, a declarat timid Dan Voiculescu.

Mogulul Antenelor susţine că nu era nicidecum un dosar important şi că în trecut el a lucrat la dosare mult mai importante.

„E un dosar modest, însă l-am depus cu speranţa că va fi luat totuşi în considerare, să nu fi turnat degeaba”, a mai declarat Dan Voiculescu.

Drept replică, rectorul universităţii la care Voiculescu a depus dosarul susţine că n-a priceput nimic din actele depuse la dosar, acestea neavând legătură cu facultatea.

„N-a depus nici foaie matricolă, nici copii după diplome sau alte acte. Sunt nişte declaraţii, semnate Felix, despre persoane pe care nu le cunosc, cum că ar avea aparatură video din Germania, blugi, Ness. Nu înţeleg despre ce e vorba”, susţine Decebal Popescu, rectorul universităţii la care Voiculescu a depus dosarul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 iulie 2013 09:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult