Lucian Mindruta a lăsat din nou întreg internetul cu chiloții în vine arătând ce poate un om cu peste 50 de ani experiență în mass-media. Acesta a publicat azi dimineață pe Facebook un îndemn de mers la vot atât de convingător încât până și vecinii de peste Dunăre s-au năpustit la urne.

bulgari_la_vot.jpg „Am avut încă de la primele ore ale dimineții cete întregi de cetățeni bulgari care au venit să voteze. Aceștia aveau la ei buletinul și o versiune printată a paginii de Facebook a lui Lucian Mindruta și își cereau dreptul la vot”, a declarat președintele Autorității Electorale Permanente.

Acesta a precizat că nu putem să interzicem dreptul de vot pentru care atâția oameni au murit la Revoluție în București, Timișoara, Iași sau Vaslui - și probabil și pe la Sofia. Lucian Mindrută a mai publicat, la scurt timp după incidente, un video fără sonor în care pare că explică motivele pentru care a recurs la acest gest.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Sunday, 24.11.2019 14:27 Politic

National Cinematografic