Cine a spus că în cel mai sărac judeţ al ţării nu se lucrează? Potrivit unor martori oculari, firma Tel Drum sapă de mai bine de trei zile pe un câmp de lângă Turnu Măgurele. Localnicii spun că utilajele nu au fost aduse pentru a construi un drum sau un aeroport, ci ca să-i scoată lui Dragnea nişte râme pentru următoarea partidă de pescuit la Belina.

teldrum_rame_belina.jpg
"Putem confirma că firma Tel Drum a câştigat licitaţia de 3 milioane de euro afişată luna trecută în SEAP, 'Recoltare viermi inelari pentru expediţie piscicolă'", spune un angajat al Consiliului Judeţean Teleorman. "Iată că deja au pornit excavatorul, dovada că în Teleorman se mai face şi treabă! Stăpânul va fi mulţumit."

Potrivit specialiştilor, astfel de săpături grandioase au mai avut loc în trecut în aceeaşi zonă. "Mai în spate sunt câteva haznale, pământul e umed, aici stau râmele alea roşii, cele mai aromate", explică un geolog din localitate.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 25.09.2017 18:54 Politic

National Cinematografic