Construit în 1937, Palatul Victoria a supravieţuit mai multor bombardamente şi cutremure, fiind  înconjurat de mai multe legende. Una din ele e însă dovedită: atunci când steagul e sus, înseamnă că premierul Victor Ponta minte cu nesimţire.sediu_guvernului_steag.jpg

“Când ţine conferinţă de presă, se vede cu ochiul liber cum se face franjuri steagul. Dacă flutură spre est, înseamnă că minte când spune că nu e prietenul ruşilor. Dacă flutură spre vest, înseamnă că Ponta minte când spune că va colabora cu UE” declară nea Jean, portar la Guvern.

Experţii spun că cu cât steagul flutură mai tare, cu atât Ponta minte mai grav, fiind zile în care steagul s-a rupt de la povara minciunilor şi de la începutul mandatului au fost schimbate sute de steaguri. Oamenii mai spun că la început pe Guvern era şi un steag UE, dar când a venit Ponta premier s-a dat singur jos, de ruşine.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 13.01.2015 15:57 Politic

National Cinematografic