Cu siguranţă ai auzit soneria şi te-ai prefăcut că nu eşti acasă, dar ştii că aveai şansa să dai nas în nas cu premierul ţării? Potrivit unor surse din PNL, Ludovic Orban e plecat de trei zile cu colindul, cu scopul declarat de a strânge bani pentru Revelion şi, dacă îi mai rămâne ceva pe lângă, pentru bugetul ţării pe anul 2020.

orban_la_colindat.jpg
"Era păcat să-şi irosească talentul domnu' Ludovic. Foarte bine că a ieşit la colindat prin cartier şi nu stă să cânte pe aici prin curte toată ziua. Sincer, deja îmi cam venea să-l iau la şuturi, da' nu se cuvenea, că mi-e aproape ca un fel de şef", spune nea Ilie, portarul sediului de partid din Aleea Alexandru.

"E 200 de lei de căciulă Revelionul, am pus eu şi pentru el că ştiu că-i mai amărât, dar sper să mi-i poată da înapoi, că nu-s nici eu Rockefeller. Îi doresc succes la colindat", declară ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 27.12.2019 04:46 Politic

National Cinematografic