Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că va participa la marșul unionist de la Chișinău dar, în cele din urmă, acesta nu s-a prezentat. Liderul liberal a explicat că prezența sa la acel miting ar putea fi interpretată greșit din punct de vedere politic și ar periclita șansele partidului său în alegeri. 

ludovic_orban_2_beri.jpg

„În principiu sunt de acord cu unirea cu o țară care face un coniac atât de bun, ce să mai vorbim de vin. Dar vorbim de un eveniment important la care au participat și lideri USR sau PMP, iar gestul meu putea fi interpretat greșit, lumea ar ajunge să creadă că suntem partid de opoziție sau ceva de genul ăsta. Avem o promisiune pe care am făcut-o alegătorilor, de a fi sluga PSD-ului și nu vrem să dezamăgim”, a declarat Orban.

Astfel, mesajul transmis electoratului PNL este unul fără echivoc și simpatizanții partidului își pot vedea liniștiți în continuare de treabă. „Nu există pericolul ca PNL să facă opoziție sau să fie prins cu garda jos într-o situație stânjenitoare. Nu riscăm să fim dați afară din partid de dl. Dragnea, ați văzut doar că e genul de om care nu acceptă figuri de-astea”. 

Scris de Eftimie | Monday, 26.03.2018 14:21 Politic

National Cinematografic