Abia ce l-a învins sâmbătă pe un oarecare contracandidat la șefia PNL și deja Ludovic Orban culege roadele noii sale funcții. ”Am primit o ofertă de nerefuzat de la domnul Dragnea, să fiu portar la sediul PSD”, a spus Orban. ”Am acceptat imediat, mai ales că mi s-a cerut foarte puțin în schimb: să votez miercuri în favoarea moțiunii de cenzură, ceea ce noi, peneliștii, oricum am fi făcut.”
 
ludovic-orban.png Un alt motiv care l-a convins pe Orban că postul de portar la sediul PSD este jobul ideal pentru el este că Dragnea i-a primis că îl lasă să-și aducă chitara în ghereta de portar. ”Mi s-a promis libertate, o să pot cânta ce vreau eu”, se laudă Orban. ”Nu ca ceilalți peneliști, care n-au deloc libertate în fața lui Dragnea. Nu vedeți că în ultima vreme tot ce face PNL-ul este să-l ajute pe Dragnea să-și îndeplinească obiectivele?!”
 
Un premiu de consolare va primi și celălalt penelist care a candidat sâmbătă la șefia PNL, al cărui nume e cunoscut doar de el și, posibil, mama sa. Acesta se va ocupa de schimbarea nisipului din litierele pisicilor din sediul PSD. ”Sunt onorat, cineva m-a băgat în seamă”, a spus, vizibil emoționat, tipul ăla de la PNL care a vrut să fie șeful partidului.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 19.06.2017 12:05 Politic

National Cinematografic