Ludovic Orban renunţă la şefia PNL: ”Mi s-a oferit postul de portar la sediul PSD şi am acceptat”

Abia ce l-a învins sâmbătă pe un oarecare contracandidat la șefia PNL și deja Ludovic Orban culege roadele noii sale funcții. ”Am primit o ofertă de nerefuzat de la domnul Dragnea, să fiu portar la sediul PSD”, a spus Orban. ”Am acceptat imediat, mai ales că mi s-a cerut foarte puțin în schimb: să votez miercuri în favoarea moțiunii de cenzură, ceea ce noi, peneliștii, oricum am fi făcut.”

Un alt motiv care l-a convins pe Orban că postul de portar la sediul PSD este jobul ideal pentru el este că Dragnea i-a primis că îl lasă să-și aducă chitara în ghereta de portar. ”Mi s-a promis libertate, o să pot cânta ce vreau eu”, se laudă Orban. ”Nu ca ceilalți peneliști, care n-au deloc libertate în fața lui Dragnea. Nu vedeți că în ultima vreme tot ce face PNL-ul este să-l ajute pe Dragnea să-și îndeplinească obiectivele?!”

Un premiu de consolare va primi și celălalt penelist care a candidat sâmbătă la șefia PNL, al cărui nume e cunoscut doar de el și, posibil, mama sa. Acesta se va ocupa de schimbarea nisipului din litierele pisicilor din sediul PSD. ”Sunt onorat, cineva m-a băgat în seamă”, a spus, vizibil emoționat, tipul ăla de la PNL care a vrut să fie șeful partidului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
19 iunie 2017 12:06
Citește mai mult despre: Dragnea orban PNL PSD

Alte articole

Vezi mai mult