Președintele PNL are din nou probleme cu justiția, după ce în mâinile procurorilor DNA a ajuns o înregistrare cu Ludovic Orban în care îi cerea unui oarecare Mihail Neamțu 2 beri ca să-l primească în partid. ”Salut coaie, sunt Sică Orban și am înțeles că vrei în PNL. Te costă 5 beri și un pachet de țigări, altfel nu te primesc!”, e mesajul transmis de Orban lui Neamțu.
 
ludovic_orban_2_beri.jpg Ulterior, cei doi au negociat intens, Mihail Neamțu încercând să ofere doar o bere la pet de 2,5 litri, dar Orban a insistat că ”fără bere la sticlă de sticlă eu nu discut”, astfel că în cele din urmă s-au înțeles la două beri la sticlă și un pachet de Kent șpagă. ODată ce-a primit berile și șigările, Orban l-a primit pe Neamțu în PNL, însă la scurt timp a fost reținut de procurorii DNA.
 
”Cel mai tare mă oftic că m-au reținut exact după ce-am terminat prima bere și n-am apucat s-o mai beau pe a doua”, oftează președintele PNL. ”Am apucat doar s-o desfac, deci între timp s-a răsuflat, ceea ce înseamnă că am irosit o bere, lucru pe care cu greu mi-l voi putea ierta vreodată. Dar și procurorii sunt bulangii, mă puteau lăsa s-o termin, că nu-mi lua mai mult de două minute.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 05.07.2017 15:15 Politic

National Cinematografic