Ludovic Orban, reținut de DNA după ce i-a cerut 2 beri lui Mihail Neamțu ca să-l primescă în PNL

Președintele PNL are din nou probleme cu justiția, după ce în mâinile procurorilor DNA a ajuns o înregistrare cu Ludovic Orban în care îi cerea unui oarecare Mihail Neamțu 2 beri ca să-l primească în partid. ”Salut coaie, sunt Sică Orban și am înțeles că vrei în PNL. Te costă 5 beri și un pachet de țigări, altfel nu te primesc!”, e mesajul transmis de Orban lui Neamțu.

Ulterior, cei doi au negociat intens, Mihail Neamțu încercând să ofere doar o bere la pet de 2,5 litri, dar Orban a insistat că ”fără bere la sticlă de sticlă eu nu discut”, astfel că în cele din urmă s-au înțeles la două beri la sticlă și un pachet de Kent șpagă. ODată ce-a primit berile și șigările, Orban l-a primit pe Neamțu în PNL, însă la scurt timp a fost reținut de procurorii DNA.

”Cel mai tare mă oftic că m-au reținut exact după ce-am terminat prima bere și n-am apucat s-o mai beau pe a doua”, oftează președintele PNL. ”Am apucat doar s-o desfac, deci între timp s-a răsuflat, ceea ce înseamnă că am irosit o bere, lucru pe care cu greu mi-l voi putea ierta vreodată. Dar și procurorii sunt bulangii, mă puteau lăsa s-o termin, că nu-mi lua mai mult de două minute.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 iulie 2017 13:07
Citește mai mult despre: bere DNA orban PNL

Alte articole

Vezi mai mult