Ludovic Orban se retrage! Noul lider al opoziţiei: Emil Mitrache, zis şi Americanu din „La bloc”

Sezonul 8 al serialului Democrația aduce noi surprize în distribuție! Actorul Ludovic Orban se va retrage și rolul de lider al „Opoziției” va fi interpretat de Emil Mitrache, actorul care a cunoscut celebritatea interpretându-l pe „Americanul” în serialul „La Bloc”.

„Este o mare reușită să obținem un actor de asemenea calibru, mai ales după ce acesta a renunțat la actorie pentru a se dedica șofatului pe UBER. Sperăm că va aduce un pic de umor în cadrul distribuției, dar și fermitatea cu care ne-a obișnuit când interpreta un om de afaceri la ProTV”, a declarat producătorul seriei.

„Marea problemă cu Ludovic Orban e că nu era un actor foarte bune, avea vibe-ul ăla de om care a fost dat afară din cârciumă că nu mai are bani, puțin beat, care garantează că lucrurile nu vor rămâne așa și că autoritățile competente vor fi notificate fără de zăbavă, pentru că nu ne putem permite să lovim la temelia unor principii care constituie statul nostru de drept. Există consecințe pentru orice fel de derapaj și declanșăm un avertisment dur la adresa colegilor noștri să nu lovească în instituțiile democrației și a statului de drept. Asta în timp ce era pișat pe pantaloni, vă dați seama că nu aveam cum să continuăm cu astfel de indivizi că e penibil”, spun producătorii.

Scris de Ef
17 octombrie 2018 13:10
Citește mai mult despre: americanu mitrache orban

Alte articole

Vezi mai mult