Ludovic Orban susţine Catedrala. Patriarhul e sincer: „A fost ieftin, i-am dat câteva sticle de vin”

Patriarhul Daniel și complicii săi din BOR au primit un spijin nesperat din partea candidatului PNL la Primăria București, Ludovic Orban, care a cerut recent în public, ca până în 2018 să fie finalizată Catedrala Mântuirii Neamului. Anunțul a fost făcut în timpul unei conferințe de presă, în pauza în care un apropiat al lui Orban întorcea caseta cu muzică lăutărească pe partea B.

Chestionat cum a reușit să prostească un politician aflat în campanie electorală să spună asemenea tâmpenii, patriarhul Daniel a spus că a fost neașteptat de ușor. „Eu l-am invitat la un vin vechi în beciurile de la Mitropolie, cu gândul să discutăm despre bani. Dar pe la a treia sticlă de vin mânăstiresc a început să cânte, m-a întrebat dacă știu una cu Măria cu buci de fier de la Galați și a mai cerut și niște friptură. Când i-am zis că facem cramă și la Catedrală, a fugit cu două sticle de vin și a zis că se întoarce, că nu vom regreta”, a explicat Daniel.

Pe lângă câteva sticle de vin, Ludovic Orban va ma avea și permisiunea să cânte la chitară în altar, să vomite în cristelniță și să participe la trei nunți fără să dea dar, având scutire de aur, semnată de Patriarh.

Scris de Ef
14 martie 2016 16:03
Citește mai mult despre: BOR catedrala orban

Alte articole

Vezi mai mult