Lui Jeffrey Franks i se va face o statuie la Bucureşti

Simpaticul reprezentant FMI care ne aduce bani o dată la câteva luni va avea o statuie în centrul Bucureştiului până la sfârşitul acestui an. „Măcar atât să facem şi noi pentru omul ăsta care ne-a dat atâţia bani deşi nu avea nici o legătură cu România. E un străin de pe stradă care ne ajută. Mai ales că, vă daţi seama, nu o să mai vadă nici un leu înapoi”, ne-a decalarat un secretar de stat din guvernul Boc.

Statuia este executată de o firmă de construcţii din Suceava. S-a ales o firmă de construcţii pentru realizarea acestei statui, iar nu un artist, pentru că, spun specialiştii din Guvern, lucrarea nu pune mari probleme. „Domnul Jeffrey are o faţă foarte regulată, iar corpul prezintă finisări destul de uşor de făcut. Este o statuie simplă, a unui om simplu, cu sufletul curat”, ne-a spus domnul Aguriţei, directorul firmei de construcţii.

Statuia – cea care-l va reprezenta pe Jeffrey în mărime supranaturală (adică mult mai mare decât e el în realitate) – va fi făcută pe modelul statuii lui Iisus din Rio de Janeiro, doar că în cele două mâini întinse în stânga şi-n dreapta Jeffrey va avea două genţi tip diplomat, iar în picioare o pereche de sandale, evident cu talpa ruptă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Mihai
1 august 2011 12:08

Alte articole

Vezi mai mult