Macovei şi Udrea s-au păruit la un talk-show, după ce au venit îmbrăcate în aceeaşi rochie

Pentru prima oară în istoria României, doi candidați la prezidențiale s-au bătut ca în curtea școlii în cadrul unui talk-show televizat. Monica Macovei și Elena Udrea s-au luat la pumni când au constatat, odată cu intrarea în direct, că sunt îmbrăcate cu același model de rochie.

„Parașuto, de unde ai furat rochia aia? Din banii românilor, din afacerile lui bărbac-to, lui Cocoș?”, a strigat Macovei imediat ce a văzut ce rochie are Udrea. „Bețivo, să nu vorbești așa cu mine, din cauza ta nu puteam să vorbesc cu Traian că-l băgai sub masă la băutură. Zi rapandulo, el ți-a cumpărat rochia, din banii de flotă?”, a replicat, la fel de furioasă candidata PMP.

Moderatorul nu a reușit să le calmeze pe cele două politiciene, încercarea de a le despărți soldându-se cu câteva zgârieturi pe față. Udrea a prins-o între coapse pe Macovei și a început s-o tragă de păr dar, la final, a câștigat fostul ministru al justiție. „Vezi, tu, proasto, că n-am frecat ridichea în Bosnia, am învățat și eu niște Krav Maga de la amărâții ăia”, a concluzionat politiciana.

Scris de Ef
16 octombrie 2014 13:10
Citește mai mult despre: Macovei udrea

Alte articole

Vezi mai mult