Magazin devastat de jandarmi, după ce pe o jandarmeriţă au bătut-o pantofii

Intervenție brutală a jandarmilor la un magazin de pantofi dintr-un mall bucureștean, după ce o jandarmeriță a fost bătută de pantofii cumpărați acolo. Furioasă, aceasta și-a anunțat colegii că a fost agresat de pantofi și s-au repezit cu dubele la magazin, unde au făcut prăpăd.

Jandarmii spun că au acționat pentru securitatea publică: ”Sunt atâtea femei agresate de pantofi. Noi am vrut să stopăm acest fenomen”, spun jandarmii. Aceștia au dat mai întâi cu gaz lacrimogen în tot mall-ul, apoi i-au luat la bătaie pe toți cei găsiți: ”Este o procedură standard, așa înțelegem noi să ne facem datoria, ca oameni plătiți din bani publici. Îi batem fix pe ăia care ne plătesc salariile”, a declarat un reprezentant al jandarmilor.

După intervenție au fost ridicate câteva sute de perechi de pantofi, care au fost băgați în dubă și duși la sediul jandarmilor, ”pentru investigații”, după cum spun jandarmii. Aceștia s-au asigurat însă că pantofii sunt pe mărimea lor, dar mai ales că sunt stil cocalari și pițipoance fără creier, care evident nu e tipologia angajatului la Jandarmerie, dar începe să devină.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
22 mai 2019 12:09
Citește mai mult despre: jandarmi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult