Mai durează! Bolovanii de pe Valea Oltului vor fi îndepărtați numai după un studiu de fezabilitate

Ghinion teribil pentru miile de mașini blocate pe Valea Oltului, care au sperat în zadar că lucrările de îndepărtare a bolovanilor de pe carosabil vor începe în regim de urgență. Asta deoarece autoritățile au realizat imediat că întâmplarea este de fapt un adevărat cadou, sutele de studii de fezabilitate ce se vor face putând aduce milioane bune de euro.

“Nu putem îndepărta bolovanii pur și simplu! Nu mai suntem în Evul Mediu, trebuie să avem un studiu de mediu și un studiu de impact! Apoi vine întrebarea, cu ce-i indepărtăm? Are proiectul sens din punct de vedere economic? Vedeți, pare simplu, dar nu este, trebuie să analizăm toate aceste aspecte. Prima dată vom face un studiu de fezabilitate care ne va ajuta să înțelegem dacă are sens să facem adevăratul studiu de fezabilitate, trebuie să ne calculăm foarte bine pașii”, a explicat Decebal Popescu, Director General Adjunct la Pază, Studii de Fezabilitate si Resurse Umane.

În aceste condiții turiștii sunt sfătuiți să ocolească pe la Budapesta sau pe la Viena, acestea fiind și cele mai scurte rute. Surse neoficiale afirmă că vina ar aparține de fapt Apelor Romane, care in mod inconștient a lăsat cantități imense de apă să se infiltreze prin munți, dându-se naștere la râul Olt.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 decembrie 2015 12:39
Citește mai mult despre: circulaţie blocată Valea Oltului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult