Reacția bizară a mai multor parlamentari PNL, care au reclamat autorităților folosirea de copii într-un clip anti-referendum, nu a rămas fără urmări. Mai mulți parlamentari PNL, deranjați de poziția partidului, au decis să-și dea demisia din PNL urmând a rămâne simpli membri PSD. 

pnl_constanta_instagram.jpg

„Când am făcut acest demers ne așteptam ca toți ceilalți colegi din PNL să ni se alăture, că atunci când ne-am înscris în acest partid am făcut un legământ și ne-am asumat niște îndatoriri clare: să fim cele mai fidele slugi ale PSD și să muncim cot la cot cu ei pentru a jefui țara. Or văd că avem încă colegi blazați, indolenți sau, de-a dreptul revoltător, colegi care cred că PNL ar fi un partid real, cu doctrină reală și direcție proprie. Rușinos!”, a declarat unul din demisionari. 

Parlamentarii PNL plecați vor activa în continuare în grupul parlamentar PSD așa cum au făcut-o până acum urmând ca la următorul tur de scrutin să se înscrie oficial în PSD și să ceară votul la fraieri.  

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 06.11.2018 16:49 Politic

National Cinematografic