Cu nervii întinși la maxim din cauza traficului din această dimineață, mii de șoferi bucureșteni au răbufnit în cor la adresa primarului general: ”FMM, Gabi Firea!” au urlat într-o sincronizare perfectă cei blocați în trafic. Deși țoapa de la primărie a promis în campanie ”revoluție în trafic”, azi s-a văzut încă o dată că pe Firea o duce capul doar să fure bani publici și să angajeze tot Voluntariul la primăria București.

bucuresti_trafic_ploaie.jpg ”Dar, pe de altă parte, ce să te aștepți de la o țărancă de Bacău cu buletin de Voluntari, care mai e și pesedistă pe deasupra?”, spune reputatul analist Decebal Popescu. ”Asta nu era în stare nici măcar să citească prompterul când era slugă la televiziunea lui Voiculescu, normal că e dezastru când vine vorba de administrație publică.”

”Însă la fel de vinovați sunt bucureștenii care au ales-o primar, pentru că trebuie să fii uluitor de prost să nu realizezi că Firea e o calamitate și s-o votezi”, a continuat Decebal Popescu. ”Nu e ca și cum Firea s-ar fi pus singură primar al Capitalei, ea a fost totuși aleasă de bucureșteni. Dac-au fost proști, să sufere, și ăia care-au votat-o, și ăia care nu s-au dus la vot, că la fel de proști sunt și ăia!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 24.10.2017 11:57 Politic

National Cinematografic