Mai tare ca un flashmob! Mii de șoferi bucureșteni blocați în trafic au urlat deodată ”FMM, Gabi Firea!”

Cu nervii întinși la maxim din cauza traficului din această dimineață, mii de șoferi bucureșteni au răbufnit în cor la adresa primarului general: ”FMM, Gabi Firea!” au urlat într-o sincronizare perfectă cei blocați în trafic. Deși țoapa de la primărie a promis în campanie ”revoluție în trafic”, azi s-a văzut încă o dată că pe Firea o duce capul doar să fure bani publici și să angajeze tot Voluntariul la primăria București.

”Dar, pe de altă parte, ce să te aștepți de la o țărancă de Bacău cu buletin de Voluntari, care mai e și pesedistă pe deasupra?”, spune reputatul analist Decebal Popescu. ”Asta nu era în stare nici măcar să citească prompterul când era slugă la televiziunea lui Voiculescu, normal că e dezastru când vine vorba de administrație publică.”

”Însă la fel de vinovați sunt bucureștenii care au ales-o primar, pentru că trebuie să fii uluitor de prost să nu realizezi că Firea e o calamitate și s-o votezi”, a continuat Decebal Popescu. ”Nu e ca și cum Firea s-ar fi pus singură primar al Capitalei, ea a fost totuși aleasă de bucureșteni. Dac-au fost proști, să sufere, și ăia care-au votat-o, și ăia care nu s-au dus la vot, că la fel de proști sunt și ăia!”

Scris de Calin
24 octombrie 2017 09:10
Citește mai mult despre: Bucuresti Firea trafic

Alte articole

Vezi mai mult