Maia Sandu e la Davos, umblă cu POS-ul printre mese și cere bani pentru Moldova

Singurul lider român prezent la Davos, președintele Moldovei, Maia Sandu, a făcut senzație printre bogații lumii. Asta pentru că cei adunați acolo, veniți de peste mări și țări cu bodyguarzi și avioane private, nu se așteptau să vină cineva să le ceară și bani.

„Președintele Moldaviei a prezentat o perspectivă interesantă și ieșită din comun. Aparent, pentru a rezolva problemele importante ale omenirii, pentru a arăta că ne pasă, tot ce trebuie să facem este ca noi, bogații, să mai dăm niște bani la săraci. Evident că nu se pune problema să facem așa ceva, cât timp au gândaci în bucătărie și pot să-i mănânce pe ăia, dar mi s-a părut interesantă abordarea”, a povestit Solomon Bank-Goldberg, cel care l-a înlocuit pe Klaus Schwab la conducerea forumului.

Deși mulți dintre cei prezenți au dat cu cardul pe POS-ul prezentat de Maia Sandu, foarte multe sume nu au fost livrate, pentru că și-au sunat imediat banca spunând că le-a fost furat cardul. De partea cealaltă, Maia Sandu a explicat că de când Moldova nu mai poate să se frece cu Rusia pe ruble, gaz și curent, situația așa zisului stat a devenit disperată și ar face orice numai să nu ajungă iar la mâna românilor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

18 ianuarie 2023 14:40
Citește mai mult despre: cersetori Maia Sandu Moldova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult