Maia Sandu, primul președinte din lume care a vizitat o altă țară cu „Ia-mă, nene“

Maia Sandu a surprins pe toată lumea cu cât de puțin cheltuie în vizitele oficiale, deloc puține, pe care le face. Însă puțină lume știe secretul ei: președintele Republicii Moldova este o adeptă ferventă a metodei „Ia-mă, nene“, fapt care o ajută să-și reducă mult cheltuielile cu vizitele oficiale.

Dealtfel, Maia Sandu a devenit anul trecut primul președinte de țară din lume care a reușit să efectueze o vizită oficială într-o altă țară doar cu autostopul. Este vorba de o vizită la Bruxelles, ceea ce înseamnă peste 2.000 de km acoperiți doar prin metoda „Ia-mă, nene“. Chiar peste 4.000, dacă punem și drumul de întoarcere – deci o performanță masivă pentru bravul președinte moldovean.

Maia Sandu nu cheltuie mult în vizitele oficiale și pentru că își face singură sandvișurile și are un termos cu ceai și unul cu cafea tot timpul al ea. Nu stă nici la hotel, ci la studenți moldoveni în cămin. Uneori, mai stă pe la o mătușă. Sau pur și simplu sună la cineva la ușă și când o văd așa curățică și decentă o primesc cu bucurie peste noapte. Are și o saltea gonflabilă cu blazonul Moldovei tot timpul la ea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 ianuarie 2023 14:40
Citește mai mult despre: Maia Sandu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult