Maidanezii care au împlinit doi ani ar putea primi drept de vot

În sfârșit, s-a lămurit de ce parlamentarii nu vor să aprobe eutanasierea câinilor fără stăpân. Din câte se pare, viitorul lor mandat în Parlament depinde de votul maidanezilor și nu vor să se pună rău cu patrupedele. Începând din 2012, câinii ar putea primi drept de vot, deoarece sunt la fel de inteligenți ca oamenii și știu mai multă gramatică decât Vanghelie.

Câinii sunt, se pare, niște alegători foarte loiali. Ei continuă să voteze cu candidatul pe care l-au ales prima oară chiar dacă între timp nu s-a ținut de cuvânt sau îi bate. Câinii nu votează chiar în turmă, ca unii români, ci în haită. După ce ies de la urne, ei se tolănesc la soare, pe treptele din fața școlii unde au votat, și încep să latre la alegătorii adversarului politic.

În general, afișele electorale, talk-show-urile politice și spoturile tv se adresează alegătorilor nehotărâți. Cu alte cuvinte, câinilor fără stăpân. Ei reprezintă un eșantion important din populația totală de câini și continuă să se înmulțească, deoarece nu știi în cine să mai ai încredere în ziua de azi.

Scris de TNR
11 iunie 2011 08:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult