Mămicile care circulă cu căruciorul de copii pe trotuar, obligate să lase un metru pentru melteni

După ce-au terminat cu codurile penale, pesediștii s-au apucat să facă modificări și la cele rutiere. Ei vor să oblige toate mămicile care se plimbă cu căruciorul de copil să lase un metru liber în partea exterioară a trotuarului, ca să poată parca acolo meltenii în orice moment.

Florin Iordache, șeful comisiei speciale care va modifica codul rutier, spune că mămicile vor fi amendate şi obligate să muncească în folosul comunităţii dacă nu respectă prevederea. ”Mai exact, vor trebui să spele parbrizele de la BMW-uri care n-au putut parca din cauză că se lăfăiau ele pe trotuar. Mai ales că au experienţă la așa ceva, doar își şterg toată ziua copiii”, a spus peseditul.

”Cel mai deranjante sunt însă mamele cu cărucioare de gemeni, sunt de-a drepul odioase”, a continuat Florin Iordache. ”Ne gândim chiar să interzicem complet cărucioarele duble. Nu enormal să stai să cauţi o juma de oră loc de parcare, pentru că se lăfăie ăştia cu cărucioarele pe trotuar.

”Cel mai bine e să duci copilul într-un lighean, pe care îl porţi pe cap, cum se face în Africa”, a mai sugerat peseditul. ”Aşa au loc şi mamele, dar şi SUV-urile. Şi aşa se și bronzează copiii, iau și vitamina D. Şi dacă se bronzează suficient o să aibă şi copilul BMW când o să fie mare.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 iulie 2018 13:49
Citește mai mult despre: Iordache parcare trotuar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult