Manele la boxe la Bacalaureat! „Aşa, elevii se vor simţi în elementul lor, ar putea avea o şansă”

După ce mulţi elevi s-au plâns că o mare vină pentru rezultatele proaste de la Bac o poartă condiţiile stresante în care se desfăşoară examenul, reprezentanţii ministerului au decis să ia o serie de măsuri, menite să transforme sala de examen într-un spaţiu confortabil pentru psihicul candidaţilor.

„Cum peste 80% dintre elevi spun că ei se simt cel mai bine când ascultă manele, am decis ca, în loc de camere video, să plasăm boxe, de unde să răzbată acordurile lui Guţă, Salam, Vali Vijelie sau Adi Minune. În plus, elevii vor avea voie să spargă seminţe în timpul Bacalaureatului, să pună mâna pe fundul elevelor sau să râgâie în voie. În sala de examen va fi o atmosferă de atmosferă”, a promis un consilier din Ministerul Învăţământului.

Dealtfel, ministrul Remus Pricopie se va întâlni mâine cu mai mulţi manelişti, ca să-i convingă să-şi adapteze versurile, special pentru examenul de Bac. „Ar fi frumos ca la boxele din sălile de examen să răsune un «Să moară duşmanii mei, că eu la Bac nu am luat trei» sau « Am mult aur şi Bacu’ luat, sunt cel mai adevărat»”, este de părere Pricopie.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
27 mai 2013 22:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult