Manifestaţie PSD la un an de la tragica demisie a lui Ponta: Ieşiţi din casă, să furăm nu ne lasă!

Zi tristă în luxosul sediu din Kiseleff. Sute de mii de membri PSD au depus în tăcere câte un dosar penal în memoria tragicei demisii a lui Victor Ponta, de acum un an, apoi au defilat pe străzile Capitalei strigând sloganuri precum: “Ieşiţi din casă, să furăm nu ne lasă!”, sau “Vă dăm alocaţii, jos cu tehnocraţii!”, “Nu credeţi în Soros, daţi-l jos pe Cioloş!”.

Victor Ponta şi alţi hoţi din PSD susţin că 4 noiembrie 2015 e cea mai tristă zi din istoria partidului. Chiar mai tristă decât ziua în care Iliescu a pierdut alegerile în faţa lui Constantinescu!

“Noi le-am spus în repetate rânduri guvernului Cioloş că penalii PSD ar trebui trimişi în străinătate, dar tehnocraţii criminali susţin că avem destule închisori şi aici. E o politică inexplicabilă de exterminare a celor mai valoroşi hoţi ai PSD-ului. Au dezlănţuit-o pe Codruţa, au făcut din DNA un instrument de aplicare a legii şi nu de aplicare a voinţei PSD-ului cum fusese gândit de Adrian Năstase”, explică Dragnea, infractorul condamnat definitiv.

Printre lacrimi de durere că nu pot să fure, miile de pesedişti au mai scandat şi alte sloganuri, prin care taxau dur guvernul Cioloş: “Ponta ajuta sătenii, Cioloş îţi dă Cuminţenii!”, “V-au minţit cu plagiatul şi-au stopat fumatul!”, “Nu vreţi aur cu cianuri, dar cumpăraţi vechituri!”, “Premier de la Zalău, lasă-mă să fur şi eu!”, “Nu mai avem ce fura, hai să creştem TVA!”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
4 noiembrie 2016 06:11
Citește mai mult despre: Ponta PSD

Alte articole

Vezi mai mult