Manipulare! RTV a dat doar roșul din tricolor și a anunțat că protestatarii au trecut de partea PSD

Ca-n fiecare seară de când au început protestele, nevertebratele de la România TV s-au întrecut în manipulări legate de evenimentele din Piața Victoriei. Aseară au profitat de tricolorul realizat de manifestanți ca să susțină că aceștia au trecut de partea lui Dragnea: au dat pe ecran doar bucata de roșu din tricolor șu au spus că lumea este acolo ca să susțină PSD-ul și guvernul Grindeanu.

”Soros, învins de programul de guvernare al PSD!”, ”Protestatarii s-au convins de bunele intenții ale lui Dragnea” sau ”Manipularea psihotronică a protestatarilor s-a încheiat: ei iubesc acum PSD-ul!” sunt doar câteva din mesajele care au rulat aseară pe burtiera România TV.

În tot acest timp, invitații din studio puneau fiecare umărul cum puteau la manipulare. Cel mai mult s-a remarcat marele mâncător de căcat Bogdan Chirieac, care a susținut că George Soros vrea să îi dea în judecată individual pe toți oamenii și câinii pe care i-a plătit ca să protesteze. ”Soros e nervos că oamenii pe care el i-a plătit pentru a da o lovitură de stat s-au trezit și au trecut de partea lui Dragnea”, a susținut acesta.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
12 februarie 2017 23:02

Alte articole

Vezi mai mult