Marea Britanie amenință azilanții: Dacă nu vreți în Ruanda, vă trimitem la Mizil!

Marea Britanie a dat de înțeles că nu renunță la politica sa fascistă de deportare a azilanților în afara insulelor, să nu le stea pe cap. În urma criticilor venite din partea comunității internaționale și a oamenilor care au o părere despre orice, premierul Boris Johnson a anunțat azilanții că dacă nu le convine Ruanda poate oricând să-i trimită la Mizil.

„Noi avem o relație foarte bună cu România, toate căcaturile trimitem acolo, de la cauciucuri de ars la expații ăia care prostesc disperate în Control. Oricând putem să vă trimitem acolo dacă vreți azil, am auzit că Mizil e un oraș frumos, e ca Manchester dar mai sigur și cu mai puțini pakistanezi”, a anunțat premierul Marii Britanii.

Deși a fost critica pentru gesturile nasoale făcute în ultima vreme, Boris Johnson a anunțat că trebuie să ia niște măsuri pentru binele populației, nu pentru interesul personal. La fel ca și în cazul nerespectării regulilor de pandemie, a promis că-și va asuma fapta și va plăti și amenda pentru nerespectarea convenției de la Geneva sau fascism, care vine prima.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

15 aprilie 2022 13:05
Citește mai mult despre: azilanti mizil

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult