Marga, discriminat la ICR! “În propria mea ţară, nu pot purta bentiţă cu sigla Partidului Comunist”

Într-un comunicat publicat ieri pe site-ul Institului Cultural Român, Andrei Marga se plânge că este discriminat de către adepţii democraţiei, care “au ajuns să se comporte în România de parcă ar fi la ei acasă”. Reamintim că preşedintele ICR a purtat zilele trecute la birou o bentiţă roşie cu secera şi ciocanul, pe care a refuzat să o dea jos chiar şi după ce a fost huiduit şi fluierat.

“Nu e prima oară când sunt bruscat şi intimidat de către aceşti şovini. Anul trecut, pe 23 august, chiar de Ziua Naţională, am fost agresat şi hărţuit după ce mi-am făcut datoria de patriot! Dacă vă puteţi imagina, n-am fost lăsat să cânt ‘Trei culori cunosc pe lume’ şi să arborez steagul Republicii Socialiste România. În propria mea ţară!”, s-a plâns Marga. “Dar n-am să renunţ, mii de oameni au ieşit deja în stradă în Cuba şi Coreea de Nord ca să mă susţină!”

În încheierea comunicatului, preşedintele ICR i-a acuzat pe detractorii săi că încearcă să falsifice istoria. “Oricine vă poate spune că fanii democraţiei, aceşti minoritari agresivi, au venit acum 23 de ani în ţara noastră, probabil din Mongolia. Acum vor drepturi! Dacă mai trăia tătuca Stalin, îi punea la respect.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
25 martie 2013 16:03

Alte articole

Vezi mai mult