Maria Grapini a angajat un cimpanzeu ca să-i corecteze greşelile din statusurile de pe Facebook

Sătulă să fie luată peste picior pentru statusurile penibile, înţesate de greşeli gramaticale, ministrul Maria Grapini şi-a angajat un consilier personal, a cărui sarcină este de a corecta mesajele pe care aceasta le postează pe Facebook. Consilierul este un cimpanzeu pe care ministrul l-a cumpărat de la Grădina Zoologică.

“Sunt convinsă că noul meu consilier mă va ajuta. Îngrijitorii de la Zoo m-au asigurat că mi-au dat pe mână unul dintre cei mai inteligenţi cimpanzei pe care îi au. Nici nu vreau să-mi imaginez câte like-uri pierd din cauză că utilizatorii nu-mi pot descifra statusurile. Vă mărturisesc că, uneori, nici eu nu înţeleg ce am scris, chiar dacă îmi dau like singură”, a declarat aceasta.

Aşa cum era de aşteptat, Maria Grapini a anunţat vestea şi pe Facebook, primind deja sute de like-uri, în special de la oamenii care au putut traduce în limba română mesajul. “Buna dimineata . Buna seara.Tin sa va anunt ca de azi ancolo tin sa-i uram bunvenit la consilier nou . Al chiama Darvin ,mi sa spus ca e nume de sfant ocrotitor al evolutianismului.I-mi doresc sa va doresc o zii buna in continoare”, a transmis aceasta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
7 februarie 2014 13:02

Alte articole

Vezi mai mult