Maria Grapini anunţă că azi sărbătorim Înălţarea Sfintei Curci

Încă o postare bizară a europarlamentarului român Maria Grapini. Ea a precizat pe Facebook că românii ortodocși sărbătoresc azi Înălţarea Sfintei Curci, completând postarea cu platitudini agramate, conform obiceiului său. Consilierii săi s-au grăbit să caute prin toate hârțoagele religioase o eventuală salvare a situației, dar de data asta a fost imposibil: ”Doamna Grapini a dat-o ca curca-n lemne”, precizează Gianina Stafie, consilieră a Mariei Grapini.

”Am sperat să fie ziua internațională a curcii, sau măcar ziua internațională a vreunei păsări, să declarăm că doamna Grapini a făcut o simplă gafă, dar întâmplător azi era ziua perucilor, așa că am lăsat-o naibii așa, și Grapini să se descurce”, spune consiliera.

O posibilă soluție pentru salvarea euro-agramatei a venit de la un preot ortodox, care i-a propus ca în schimbul unei sume nedezvăluite să susțină că Isus avea o curcă, pe care a vindecat-o de picotit și de gălbează, și de care s-a atașat foarte mult, și pe care a luat-o cu el în ceruri când s-a întors la domiciliul tatălui său.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 septembrie 2022 15:55
Citește mai mult despre: curcă Grapini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult