Tenebrosul candidat PNL la primăria Bucureştiului se dezice de Mişcarea Legionară! Într-un interviu acordat recent ziarului Lumina, acesta s-a declarat dispus să jure cu mâna pe “Cărticica şefului de cuib” că nu are simpatii legionare, după cum pot confirma şi copiii săi, Corneliu şi Zelea Munteanu.

munteanu_nu_sunt_legionar.jpg
“În autobiografia pe care urmează s-o public, ‘Lupta mea’, dedic un capitol întreg acestei minciuni evreieşti, cum că aş avea vreo legătură cu antisemitismul”, a adăugat Munteanu. “Sper ca, atunci când voi fi ales Căpitan, pardon, primar al Bucureştiului, să-i trimit în Transnistria pe toţi cei care emit astfel de zvonuri răutăcioase.”

Întrebat despre cămaşa verde pe care o poartă în mod ostentativ, Munteanu a susţinut că nu are nicio legătură cu Garda de Fier: “Doamne fereşte! E o simplă cămaşă albă pe care am spălat-o din greşeală împreună cu nişte ciorapi verzi primiţi cadou de la Horia Sima.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 18.04.2016 19:05 Politic

National Cinematografic