Marian Vanghelie i-a premiat pe cei mai buni repetenţi din Sectorul 5

Pentru unii politicieni, campania electorală a început deja. Este cazul primarului de la Sectorul 5, Marian Vanghelie, care a făcut azi un veritabil turneu prin şcolile din sectorul său, ca să-i premieze pe cei mai buni repetenţi. Premierile au avut loc în barurile din preajma şcolilor, unde se aflau mai toţi repetenţii.

„Copiii aceştia au toţi peste 15 ani de şcoală, cât un absolvent de facultate, dar nici unul dintre ei nu a terminat încă generala. Ei sunt viitorul clasei politice care este, deci trebuie să îi încurajăm. Câţiva dintre ei sunt foarte promiţători, în câţiva ani îi văd în locul meu în fotoliul de primar. E unul care are chiar stofă de preşedinte”, i-a lăudat Vanghelie pe repetenţii premiaţi azi.

Edilul de la Sectorul 5 le-a oferit repetenţilor, pe lângă banala diplomă de merit, mai multe cadouri-surpriză: bilete la concerte de manele, ţigări, alcool, reviste porno, dar şi prezervative. În mod simbolic, la finalul festivităţilor a avut loc un foc de tabără din manuale şcolare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 octombrie 2012 14:10

Alte articole

Vezi mai mult