Marian Vanghelie reclamă ouăle Kinder la OPC: a găsit într-unul dintre ele o carte

Consternare, dezamăgire şi chiar lacrimi de frustrare, de asta a avut parte în week-end îndrăgitul primar al sectorulului 5. Duminică, acesta a reuşit în sfârşit să termine de asamblat cadoul primit de moş Nicolae – un ou Kinder. Deşi i-a luat 4 zile să afle cum se desface şi alte 6 pentru montatul pieselor, edilul a perseverat, cu speranţa unei mari bucurii la finalul zecilor de ore de trudă intelectuală. Când însă a constatat că oul ascundea o carte, Vanghelie s-a înfuriat peste măsură, ameninţând cu OPC-ul şi Sanepidul.

“Deci în primul rând eu am fost cel mai băiat corect şi cuminte dar dintre care primind aşa o bătaie de bajocură. Mi s-a părut mia ceva suscectibil de la început, care era ou’ cam uflat da’ nu m-am gândit că e iespirat, ci decât că e cadou mare care merit. Pormă cân’ am văzut multe foi m-am bucurat că credeam că e pentru cornete care îmi place mia seminţile. La final de tot m-am dezamăgit întotalmente, c-a ieşit o din aia care este, că nici nu pot să-i zic pe nume de ruşine”, spune Marian Vanghelie cu lacrimi în ochi.

Primarul nu înţelege de ce a fost oropsit, în timp ce alţii din sectorul păstorit de el au găsit în ouăle cu surprize cadouri frumoase, precum zaruri, ghiuluri, unghii lungi pentru degetul mic sau chiar fier vechi. “Io înţeleg că Childer vrea ca să te suprinde, să-ţi dea care n-ai mai avut în viaţa ta. Da’ a-ntrecut măsura, măcar dacă era o, mă scuzaţi, carte din aia care te-ajută, cu Paul cântă la vioară sau Diana are o veveriţă frumoasă. Nu, mia mi-a căzut de unu’ Destoineschi, coplicant, i-am dat-o direct lu’ domnu’ Iliescu, că lui îi place ăştia”, încheie dezamăgit Vanghelie.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de TNR
16 decembrie 2013 14:12

Alte articole

Vezi mai mult