Marionetele de la Teatrul de Păpuşi se revoltă: Emil Boc ne strică imaginea

Liderul marionetelor de la Teatrul Ţăndărică ne-a acordat un interviu în exclusivitate, în care s-a plâns că păpuşile au ajuns să fie arătate cu degetul pe stradă din cauza marionetei de la Palatul Victoria, premierul Emil Boc. Acesta spune că, dacă Băsescu nu-şi retrage marioneta din fruntea Guvernului, toţi cei afiliaţi la sindicatul său vor emigra în Occident.
Ce anume îi reprosaţi marionetei din fruntea Guvernului?

Până nu demult, noi aveam o imagine bună: eram iubite şi apreciate de copii, dădeam autografe, lumea ne oprea pe stradă ca să ne mulţumească pentru munca noastră. A fost însă suficientă o singură marionetă, Emil Boc, ca să ne fie distrusă imaginea pe care noi am construit-o în zeci de ani. Deşi Boc nu este afiliat la sindicatul nostru, toate marionetele suferă din cauza lui.

Mai exact…?
Nu de puţine ori marionete nevinovate au fost agresate pe stradă, pentru că lumea ne asocia cu marioneta de la Palatul Victoria. Chiar şi în timpul spectacolelor, unii oameni încearcă să intre pe scenă ca să agreseze marionetele. S-a ajuns prea departe.

Şi n-aţi încercat să luaţi măsuri?
I-am spus de mai multe ori preşedintelui Traian Băsescu că marioneta sa nu respectă normele deontologice, că nu e frumos ce face. E concurenţă neloială. Ascultaţi la mine, o marionetă onestă nu va ajunge niciodată să joace rolul unui premier. Băsescu pur şi simplu ne sfidează cu marioneta sa.

Având în vedere că Băsescu mai are mulţi ani de mandat, viitorul marionetelor nu sună deloc bine.
Aşa este. Dacă nu se iau măsuri, multe din marionete vor emigra spre Occident. Vor să ceară azil politic, pentru că în România sunt discriminate. Şi au toate şansele să obţină statutul de refugiat. Dacă se continuă aşa, Emil Boc va rămâne singura marionetă din ţara asta. Ar fi regretabil.

În altă ordine de idei, Emil Boc a reuşit azi să numere singur până la 10, fără nici un fel de ajutor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 iunie 2010 10:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult