După țăranul cu Maserati, avem și cretinul cu Kalașnikov! Deputatul Cătălin Rădulescu, dobitocul care s-a lăudat că iese în stradă cu un AKM pe care îl are de la Revoluție, a fost targetat inteligent de o campanie de marketing. 

surpriza_catalin_radulescu.jpg

”Cineva a observat cât de mult îi plac muniția și armamentul și i-a trimis o surpriză prin poștă. O grenadă defensivă, cu un bilet agățat de cui. Evident, pentru că e un prost mai mare decât alde Șerban Nicolae, deputatul PSD a tras de fir”, explică Decebal Popescu, expert în marketing.

Explozia produsă a fost trecută cu vederea de vecini, care nici n-au sunat la 112. Evident, lumea a crezut că sunt artificii de la cine știe ce festivitate nesimțită organizată de colega de partid a cretinului cu Kalașnikov, Gabi Firea. Experții spun că din păcate deputatul n-a mai apucat să-și ducă arma în Parlament, unde putea să se descarce accidental și să ne scape de câteva zeci de pesediști corupți.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 15.03.2017 16:26 Politic

National Cinematografic