Marketing inteligent. Deputatul cu mitralieră a primit o grenadă prin poştă de la un anonim

După țăranul cu Maserati, avem și cretinul cu Kalașnikov! Deputatul Cătălin Rădulescu, dobitocul care s-a lăudat că iese în stradă cu un AKM pe care îl are de la Revoluție, a fost targetat inteligent de o campanie de marketing.

”Cineva a observat cât de mult îi plac muniția și armamentul și i-a trimis o surpriză prin poștă. O grenadă defensivă, cu un bilet agățat de cui. Evident, pentru că e un prost mai mare decât alde Șerban Nicolae, deputatul PSD a tras de fir”, explică Decebal Popescu, expert în marketing.

Explozia produsă a fost trecută cu vederea de vecini, care nici n-au sunat la 112. Evident, lumea a crezut că sunt artificii de la cine știe ce festivitate nesimțită organizată de colega de partid a cretinului cu Kalașnikov, Gabi Firea. Experții spun că din păcate deputatul n-a mai apucat să-și ducă arma în Parlament, unde putea să se descarce accidental și să ne scape de câteva zeci de pesediști corupți.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut
15 martie 2017 14:03
Citește mai mult despre: arges catalin radulescu cretin deputat PSD

Alte articole

Vezi mai mult