Investiţiile din ultimii ani ale primarilor de sector le dau bătăi de cap americanilor! Maşina Google, care circulă în această perioadă prin Bucureşti pentru a reactualiza imaginile din baza de date a Google Street View, s-a lovit de un obstacol neobişnuit: bordurile ciclopice.

masinagoogle_bucuresti.jpg

"Din păcate, deşi e montată pe un suport destul de înalt, camera maşinii Google nu poate fotografia niciun reper al Capitalei din cauza bordurilor supraetajate, înalte de peste 4 metri pe unele artere de circulaţie", spune CEO-ul Google, Frank Google.

"Nu înţeleg nimic din oraşul ăsta. Toate străzile sunt, practic, nişte canioane de borduri. Te simţi ca la New York, dar în loc de zgârie-nori, ai zgârie-borduri", adaugă Bob Google Jr., şoferul maşinii Google.

Există, însă, şi veşti bune pentru compania americană: primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, s-a oferit dispus să dea jos bordurile cât lucrează maşina Google, pentru că oricum avea de gând să le schimbe cu unele mai mari şi mai mândre.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 15.07.2019 12:08 Politic

National Cinematografic