Măsură drastică! Ciucu a schimbat numele Lacului Morii în Lacul „Nicușor e de vină”

După ce a refuzat să se spele pe mâini pentru femeia omorâtă la el în sector că ignora reclamațiile oamenilor, primarul Ciprian Ciucu a decis să-și suflece mânecile și să se apuce de treabă. Prima măsură luată de acesta a fost schimbarea numelui Lacului Morii în Lacul „Nicușor e de vină”.

În felul acesta a atenționat alegătorii care nu erau atenți că este, înainte de toate, un penelist, adică un fel de pesedist mai sclav ce găsește probleme tot timpul la alții, nu la el în curte. „Ce este important în acest demers, ce a fost important de fiecare dată, e să găsim un vinovat și alegătorii, când merg la urne, să știe cine e vinovat că-i mănâncă câinii pe stradă. Nu eu, că poliția comunitară de la mine din sat e exemplară”, a explicat Ciucu.

Acesta a recunoscut că e mult mai complicat acum să mascheze incompetența de când PNL-ul stă bot în bot cu PSD-ul și e nostalgic pentru vremurile bune. „He heeee, pe vremuri puteai da vina pe PSD pentru orice căcat, cam cum făcea președintele Klaus Iohannis. Sper doar să câștige și AUR ceva alegeri tura viitoare ca să am pe cine da vina”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 ianuarie 2023 16:35
Citește mai mult despre: ciucu nicusor dan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult