Măsurătorile la Bîstroe, finalizate. A ieșit că PSD și PNL fură 5 miliarde euro pe an

Au venit primele rezultate ale măsurătorilor făcute pe Canalul Bîstroe. A reieșit că în fiecare an coaliția PSD-PNL fură împreună între 5 și 10 miliarde de euro. Concluzia a fost evidentă după prima oră de măsurători. Experții ucraineni care au participat la măsurători confirmă că aceasta este și estimarea lor: minim 5 miliarde de euro, maxim 10, că nici PIB-ul nu poate să ducă mai mult.

”Canalul Bîstroe va rămâne în atenția tuturor, fiind un subiect important. Măsurătorile vor continua în zilele următoare, pentru a se stabili cu precizie cam cât se fură pe județe și proporțiile furtului, adică ce procent ia PSD și ce procent ia PNL”, explică inginerul maritim Decebal Popescu.

Experții spun că e foarte important pentru România să continuăm măsurătorile, atât pe brațul Chilia cât și pe canalul Bîstroe, pentru că s-ar putea să descoperim lucruri interesante, de exemplu câte păduri a defrișat UDMR-ul, cât a furat OMV-ul cu complicitatea Guvernului, câți români au luat țeapă cu Euroins și cât au luat șpagă hoții de la ASF.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 martie 2023 13:20
Citește mai mult despre: Bîstroe Canal furt hoți măsurători PNL PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult