Măsuri dure anti-tero luate de România! Cartelele pre-paid vor putea fi cumpărate doar de la Poştă

Vestea că teroriștii islamici folosesc cartele pre-paid din România a pus în alertă maximă autoritățile de la noi. Pentru a împiedica teroriștii să mai aibă acces la cartele, s-au luat măsuri anti-tero fără precedent: de aici încolo cartelele vor fi vândute doar prin intermediul oficiilor poștale.

”Să văd eu teroristul care va sta câteva ore la o coadă, doar ca să afle că n-a stat la ghișeul care trebuie, după care să se așeze alte câteva ore la o altă coadă, doar ca să cumpere o cartelă pre-paid”, spune inițiatorul legii. ”Ca măsură suplimentară, la ghișeu teroriștii vor afla că pot achiziționa cartela doar cu timbre fiscale – pe care, evident, vor trebui să le cumpere de la un alt oficiu poștal.”

Având de petrecut atât de multe ore la cozi, teroriștii vor renunța probabil să mai cumpere cartele pre-paid din România. Temerarii care se vor așeza, totuși, la coadă, vor fi cel mai probabil eliminați din rând de către pensionarii noștri. Rasiști cum îi știm, pensionarii îi vor alunga pe terorștii islamici cu sacoșe în cap și cu tradiționalul ”Țigane, dispari de aici, nu mai sta la furat!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 martie 2016 16:33
Citește mai mult despre: posta terorist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult