Măsuri dure! Vameşii din Belgravistan vor avea câini dresaţi să miroasă abonamente Digi Mobil

Contrabanda e în floare la vămile din Belgravistan! De când abonamentele Digi Mobil au fost interzise pentru că erau prea ieftine, tot mai mulţi traficanţi de abonamente sunt prinşi încercând să le introducă pe teritoriul ţării. Curajoşi şi inventivi, aceştia ascund abonamente Digi în cauciucurile maşinilor, în pachete de cafea sau chiar în abonamentele mult mai scumpe ale altor furnizori de telefonie mobilă.

Contrabandiştii trec graniţa cu abonamente la preţuri derizorii, de la 2 euro pe lună, majoritatea de provenienţă românească. Pentru combaterea periculosului fenomen, guvernul din Peshkeshev a investit deja câteva milioane de goldari în câini dresaţi să miroasă abonamente Digi Mobil şi alte mărfuri prea ieftine pentru a putea fi introduse legal în Belgravistan.

“Ciobănescul belgravian are un nas extraordinar. Poate simţi reţeaua Digi Mobil de la 500 de metri distanţă. Sau alte bunuri de contrabandă ieftine, cum ar fi pufuleţii sau apa plată”, a explicat un dresor.

Deşi ilegale de ceva vreme, abonamentele Digi Mobil sunt foarte căutate în Belgravistan, mai ales printre dizidenţi. “Deşi nu ne place să recunoaştem, există oameni în Belgravistan care susţin că trebuie să fii chibzuit cu banii”, a adăugat, sub protecţia anonimatului, un angajat al Vămii.

11 iunie 2014 09:06

Alte articole

Vezi mai mult