Mazăre explică de ce a lipsit din ţară: „Mi-am tratat durerea în cur la o clinică din Germania”

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a acordat un prim interviu presei la câteva ore de la revenirea în ţară. Acesta a încercat să explice de ce nu a fost în Constanţa în perioada codului roşu de viscol şi nămeţi. „Am fost să-mi tratez durerea în cur la o clinică din Germania. Doctorii noştri n-au putut face nimic, n-au aparatura necesară”, a explicat edilul constănţean.

Mazăre a povestit că toată viaţa s-a confruntat cu dureri în zona dorsală, dar ele s-au acutizat de când a fost ales primar, pe fondul stresului şi a locului de muncă. „Din primele analize nu au reuşit să-şi dea seama ce am, credeau că e ceva cu prostata că era cam în aceeaşi zonă. M-am tratat cu leacuri băbeşti, cu manechine, cu dolari, ce-am găsit. Nici un rezultat. Abia mai târziu, la RMN, s-a aflat locul exact al durerii”, a declarat Radu Mazăre.

Acesta spune că, după cum se vede foarte bine, în România nu există aparatura sofisticată capabilă a trata astfel de dureri, de aceea a fost nevoit să apeleze la medicina germană. „Din păcate am primit o veste proastă, durerea s-a cronicizat, nu mai pot fi vindecat. O să trebuiască s-o port cu mine toată viaţa!”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 februarie 2014 23:02

Alte articole

Vezi mai mult