Ghinioanele se ţin lanţ pentru fugarul Radu Mazăre! Aflat încă în arest în Madagascar, fostul primar al Constanţei a aflat nu doar că va fi trimis înapoi în ţară, ci şi că de procedurile de extrădare se va ocupa Poşta Română.

mazare_in_cutie_de_carton.jpg
Pe scurt, asta înseamnă că Mazăre îşi va petrece, cel mai probabil, următorii opt ani într-o cutie de carton, aflată la rândul ei într-un container care se va deplasa extrem de lent între Antananarivo şi Bucureşti.

"Dacă mă întrebaţi pe mine, e o pedeapsă mai grea decât puşcăria", spune Decebal Popescu, angajat al Poştei. "Mai întâi îl înfăşurăm cu grijă în folie cu bule, apoi îl punem într-un colet de carton şi încercăm să nu-l răsturnăm prea des."

Vestea bună pentru Radu Mazăre, spune personalul departamentului de extrădări al Poştei, e că de obicei cutia de carton are o gaură prin care Mazăre poate respira şi primi mâncare. "Din păcate, doar mazăre, fiindcă e o gaură micuţă", a precizat reprezentantul instituţiei.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 14.05.2019 18:23 Politic

National Cinematografic