Mecanicul auto care l-a operat pe Iohannis: “I-am înlocuit pompa servo şi i-am făcut update la soft”

Preşedintele României Klaus Iohannis a trecut azi printr-o intervenţie urgentă la un service autorizat din Bucureşti, pentru a i se înlocui pompa servo de la umărul drept. Cu această ocazie, mecanicul i-a făcut şi un update de soft, pentru că preşedintelui i se aprindeau cam des becurile de avarie, mai ales în timpul discursurilor lungi.

Preşedintele a fost adus pe platformă, semn că defecţiunea era destul de serioasă. Posibil ca vremea ploioasă să-i fi afectat partea electrică. Mecanicul spune însă că a fost o reparaţie de rutină: “Preşedintele a fost calat, ridicat pe elevator, i-am pus o husă pe faţă ca să nu-l mânjesc cu ulei. A fost o mică complicaţie, mi-a picat o tubulară în esofag, dar am scos-o cu şarpele magnetic”, explică Victor T, mecanicul care l-a operat pe Iohannis.

Din păcate şeful de service susţine că doamna Carmen tot intra în service în timpul reparaţiei, deşi i s-a interzis. Cel mai probabil se temea să nu-i fure piesele nemţeşti originale ale lui Klaus. Mecanicii spun că de fapt cineva îi scosese mai demult piesele nemţeşti şi avea unele ruseşti, de Lada, dar şi nişte bucşe româneşti de Dacie.

“Aşa, la aspect, arată bine. Când ne-am uitat pe dedesubt, era jale. Aşa se întâmplă cu maşinăriile astea nemţeşti, îţi iau ochii şi pe urmă te trezeşti că ai luat ţeapă”, a mai declarat mecanicul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 aprilie 2016 15:04
Citește mai mult despre: Klaus Iohannis operatie

Alte articole

Vezi mai mult