Medicii de la spitalul general din Kaghebiskibirsk din Rusia au fost aproape de o tragedie când un alt coleg al lor a fost prins de depresie și a sărit pe geam. Acesta a fost salvat în ultima clipă de un lasou care l-a prins de gât, să nu cadă pe trotuar să-l murdărească. 

putincufunie.jpg

„Alexei Dobitokievici ieșise dintr-o operație și era cam nervos. A aprins o țigară și a zis că nu prea sunt condiții de medic ăstea pe care le oferă tovarășul Putin și că se cam ascund lucruri. După care, cuprins de remușcări, de rușine că a zis așa ceva despre tovarășul Putin, a încercat să-și pună capăt zilelor sărind pe geam. Noroc că l-am prins la timp”, a declarat Djiugaș Raketvilli, șeful secției siguranța populației din localitatea Kaghebiskibirsk.

Acesta a fost predat colegilor lui care l-au pus sub supraveghere intensivă și i-au făcut toate analizele. „Pot confirma cu certitudine de 99% că colegul nostru nu mai prezintă niciun simptom periculos, nu mai pare deloc supărat pe tovarășul Putin”, a declarat directorul spitalului. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 08.05.2020 14:41 Politic

National Cinematografic