Medic rus care se aruncase pe geam, prins în ultima clipă cu un lasou de gât

Medicii de la spitalul general din Kaghebiskibirsk din Rusia au fost aproape de o tragedie când un alt coleg al lor a fost prins de depresie și a sărit pe geam. Acesta a fost salvat în ultima clipă de un lasou care l-a prins de gât, să nu cadă pe trotuar să-l murdărească.

„Alexei Dobitokievici ieșise dintr-o operație și era cam nervos. A aprins o țigară și a zis că nu prea sunt condiții de medic ăstea pe care le oferă tovarășul Putin și că se cam ascund lucruri. După care, cuprins de remușcări, de rușine că a zis așa ceva despre tovarășul Putin, a încercat să-și pună capăt zilelor sărind pe geam. Noroc că l-am prins la timp”, a declarat Djiugaș Raketvilli, șeful secției siguranța populației din localitatea Kaghebiskibirsk.

Acesta a fost predat colegilor lui care l-au pus sub supraveghere intensivă și i-au făcut toate analizele. „Pot confirma cu certitudine de 99% că colegul nostru nu mai prezintă niciun simptom periculos, nu mai pare deloc supărat pe tovarășul Putin”, a declarat directorul spitalului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 mai 2020 12:05
Citește mai mult despre: rusia

Alte articole

Vezi mai mult